Το νέο street food concept με την υπογραφή των La Pasteria συνδυάζει την αυθεντική ιταλική φινέτσα με μια μοντέρνα αισθητική και φέρνει επανάσταση στο φαγητό on the go.
Εύκολη μαρμελάδα με μήλο, μέλι και κανέλα
Εύκολη μαρμελάδα με μήλο, μέλι και κανέλα
Αυτή η σπιτική μαρμελάδα μήλο είναι ιδανική για να την απολαύσετε σε ψωμί, κρέπες και βουτήματα.
Διαδικασία
Βήμα 1
Καθαρίστε τα μήλα, αφαιρέστε τους πυρήνες και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Αν θέλετε, μπορείτε να κρατήσετε την φλούδα, καθώς περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά.
Βήμα 2
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε τα κομμένα μήλα, τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού, τις άδειες λεμονόκουπες και το νερό. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το υλικά να μαριναριστούν για περίπου 30 λεπτά, ώστε τα μήλα να απελευθερώσουν τους χυμούς τους.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Καθαρίστε τα μήλα, αφαιρέστε τους πυρήνες και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια. Αν θέλετε, μπορείτε να κρατήσετε την φλούδα, καθώς περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά.
Βήμα 2
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε τα κομμένα μήλα, τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού, τις άδειες λεμονόκουπες και το νερό. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το υλικά να μαριναριστούν για περίπου 30 λεπτά, ώστε τα μήλα να απελευθερώσουν τους χυμούς τους.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα