Paleos Meze Tavern: Ύφος παλιάς ταβέρνας και ελληνικό σπιτικό φαγητό χωρίς φιοριτούρες
07.11.2024
18:30
Ένα καινούργιο μαγειρείο -ταβέρνα στο Θησείο, με καλομαγειρεμένο φαγητό της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, από τους έμπειρους στον χώρο της εστίασης, Άγγελο Δαμουλιάνο και Φωτεινή Παντζιά.
Ένα καινούργιο μαγειρείο –ταβέρνα στο Θησείο, με καλομαγειρεμένο φαγητό της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, από δύο έμπειρους επαγγελματίες του οίνου και της εστίασης, τον Άγγελο Δαμουλιάνο (botilia.gr) και τη Φωτεινή Παντζιά (by the glass, Cardinale). Το μαγαζί βρίσκεται στον πιο τουριστικό δρόμο του κέντρου της Αθήνας, στην πολυσύχναστη Ανδριανού, μια ανάσα από το σταθμό του τρένου στο Θησείο, απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο, με θέα στον Παρθενώνα. Καθισμένοι στη μικρή σκιασμένη «αυλή» πίνοντας και τρώγοντας, με ηχητικό φόντο όλες τις γλώσσες του κόσμου από τους τουρίστες και τα τραγούδια του Βαμβακάρη, ο Άγγελος γύρισε στο παρελθόν για να εξηγήσει το πώς και το τι του καινούργιου εγχειρήματος.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr