Το νέο street food concept με την υπογραφή των La Pasteria συνδυάζει την αυθεντική ιταλική φινέτσα με μια μοντέρνα αισθητική και φέρνει επανάσταση στο φαγητό on the go.
Θεσσαλονίκη: Αναζητώντας τα καλύτερα κουλούρια
Θεσσαλονίκη: Αναζητώντας τα καλύτερα κουλούρια
Κουλούρι Θεσσαλονίκης: Τραγανό και λεπτό ή αφράτο και χοντρούτσικο; Μικρό ή μεγάλο; Σκέτο ή σε 40 εκδοχές;
Τραγανό και λεπτό ή αφράτο και χοντρούτσικο; Μικρό ή μεγάλο; Σκέτο ή σε 40 εκδοχές; Το κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι το πιο διάσημο σνακ όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά όλης της χώρας και όχι άδικα! Δεν υπάρχει φούρνος στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που να μην το φτιάχνει με τον δικό του τρόπο. Το κουλούρι Θεσσαλονίκης γίνεται συχνά και πιάτο σε πολλά brunch menu και γεμίζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το τραγανό, σουσαμένιο κουλούρι είναι μια εμπειρία από μόνο του. Ας δούμε, λοιπόν, που βρήκαμε τα πιο ενδιαφέροντα στην βόλτα που κάναμε στην πόλη.
Δείτε περισσότερα cantina.protothema.gr
Δείτε περισσότερα cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα