Το νέο street food concept με την υπογραφή των La Pasteria συνδυάζει την αυθεντική ιταλική φινέτσα με μια μοντέρνα αισθητική και φέρνει επανάσταση στο φαγητό on the go.
Τα λαχταριστά πιάτα της θαλπωρής: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαβ/κο
Τα λαχταριστά πιάτα της θαλπωρής: Ένα πλήρες μενού για όλο το Σαβ/κο
Από το γιουβέτσι και τα γιουβαρλάκια, μέχρι την κοτόσουπα και τα σουτζουκάκια οι επιλογές είναι πολλές και εξαιρετικά λαχταριστές. Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα κοκκινιστό, σε ένα παστίτσιο, μια σούπα που αχνίζει ή μια μακαρονάδα με κεφτεδάκια;
Την πρωτοκαθεδρία στα πιάτα της θαλπωρής κρατούν βέβαια οι σούπες και τα ζυμαρικά. Η κοτόσουπα μάλιστα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των πιάτων της θαλπωρής και της αποδίδουμε σχεδόν μαγικές ιδιότητες αφού ένα βαθύ πιάτο αυτής της τόσο δημοφιλούς σούπας μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα σε κάθε περίπτωση. Για την παρασκευή της άλλος προτιμάει το ρύζι και άλλος το κριθαράκι, τον φιδέ ή τον τραχανά. Διαφορετικές σχολές υπάρχουν και στο αυγολέμονο, καθώς όποιοι θέλουν τη σούπα τους πιο αφρισμένη χτυπούν ξεχωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους, άλλοι προτιμούν ολόκληρα τα αυγά και κάποιοι επιμένουν ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο οι κρόκοι. Σίγουρα, η σούπα θα γίνει γευστική μόνο αν τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσουμε έχουν κόκαλο. Σπάνια βάζουμε μόνο φιλέτα – και αυτό μόνο στην περίπτωση που θέλουμε μια γρήγορη σούπα που υπολείπεται σαφώς στη γεύση έναντι της κλασικής.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα