Λαχανοντολμάδες με μοσχαρίσιο κιμά και ντομάτα
Λαχανοντολμάδες με μοσχαρίσιο κιμά και ντομάτα
Ένα μαμαδίστικο φαγητό με απίστευτη νοστιμιά
Διαδικασία
Βήμα 1
Γέμιση: Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά για τη γέμιση και την αφήνουμε σκεπασμένη μέχρι να ετοιμάσουμε το λάχανο. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, που θα χωράει το λάχανο, βάζουμε νερό λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατσαρόλας και όταν βράσει το νερό, αλατίζουμε και προσθέτουμε 2 κουτ. σούπας ξίδι.
Βήμα 2
Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε το σκληρό κοτσάνι κόβοντάς το όσο πιο βαθιά μπορούμε. Τοποθετούμε το λάχανο στην κατσαρόλα με το κοτσάνι προς τα κάτω και το αφήνουμε για 8΄-10΄ να μαλακώσει, τότε τα φύλλα αρχίζουν να ανοίγουν και αφαιρούμε όποια είναι έτοιμα.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τα υλικά της στο cantina.protothema.g
Βήμα 1
Γέμιση: Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά για τη γέμιση και την αφήνουμε σκεπασμένη μέχρι να ετοιμάσουμε το λάχανο. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, που θα χωράει το λάχανο, βάζουμε νερό λίγο πιο κάτω από τη μέση της κατσαρόλας και όταν βράσει το νερό, αλατίζουμε και προσθέτουμε 2 κουτ. σούπας ξίδι.
Βήμα 2
Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε το σκληρό κοτσάνι κόβοντάς το όσο πιο βαθιά μπορούμε. Τοποθετούμε το λάχανο στην κατσαρόλα με το κοτσάνι προς τα κάτω και το αφήνουμε για 8΄-10΄ να μαλακώσει, τότε τα φύλλα αρχίζουν να ανοίγουν και αφαιρούμε όποια είναι έτοιμα.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τα υλικά της στο cantina.protothema.g
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα