Η επιστήμη πίσω από το τέλειο σουφλέ

Η βάση κάθε επιτυχημένου σουφλέ και όλα τα μυστικά της παρασκευής του

Το σουφλέ αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά πιάτα της Γαλλικής γαστρονομίας, αλλά και ένα από τα πιο «παρεξηγημένα» πιάτα του Ελληνικού κοινού. Πού βρίσκεται όμως η σύγχυση; Ας ξεκινήσουμε από την παραδοχή ότι είναι ένα πιάτο αβγών και όχι ζυμαρικών. Η επίτευξη του εξαρτάται από την κατανόηση της χημείας που κρύβεται πίσω από κάθε στάδιο της διαδικασίας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να εξερευνήσουμε βήμα βήμα τα μυστικά του.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr