Aυθάδης ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο Αsωtos στο Παγκράτι
Aυθάδης ελληνική κουζίνα στο εστιατόριο Αsωtos στο Παγκράτι
Ελληνικό φαγητό, λίγο προκλητικό, λίγο απρόβλεπτο, με ένα συνεχές λοξοκοίταγμα σε γαστρονομικές σταθερές της Μέσης Ανατολής
Ελληνικό φαγητό, λίγο προκλητικό, λίγο απρόβλεπτο, με ένα συνεχές λοξοκοίταγμα σε γαστρονομικές σταθερές της Μέσης Ανατολής, της Μαγκρέμπ, της Αιγύπτου – labneh, το μπαχαρικό dukkah, το αριάνι, η harissa. Αλλά και ένα surf & turf πιάτο, όπως το χοιρινό με κοιλιά τόνου και χρένο και ένα cheesecake με κολοκύθα. «Πώς θα χαρακτηρίζατε τη μαγειρική σας» ρωτάμε τον σεφ Μιχάλη Μερζένη, δημιουργό και καινούριου εστιατορίου που έστησε με τους συνεταίρους του Λέλο Γεωργόπουλο (The Clumsies, Loco κλπ.) και Παναγιώτη Κουτσουμπή – Νικόλα Σπυρόπουλο (Poco a Poco, Feeling Tipsy, Forte, Wild Poppies) απέναντι από την Πλατεία Προσκόπων στη θέση του Frater & Sorror.
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα