Holy Llama: High end vegan γλυκά από τον διάσημο pastry chef Κρίτωνα Πουλή

Καλλιτεχνικές plant - based γλυκές δημιουργίες από τον βιρτουόζο της ζαχαροπλαστικής Κρίτωνα Πουλή, έκαναν πρεμιέρα στα μέσα του Νοέμβρη, στον δημοφιλή vegan φούρνο Holy Llama στην οδό Νίκης.

Παρουσιάζοντας τις δημιουργίες του στους δημοσιογράφους, ο σεφ εξήγησε πόσο διαφορετική και δύσκολη είναι η τέχνη της ζαχαροπλαστικής όταν περνάει στο πεδίο των vegan υλικών. «Αισθάνομαι ότι ξεκινώ κάτι δυναμικό και καινούργιο που όμως θα πρέπει να είναι κατανοητό από τον ουρανίσκο του καθημερινού πελάτη. Γι’ αυτό, επέλεξα τις τάρτες. Και εδώ είχα ένα challenge να αντιμετωπίσω αφού το βούτυρο, βασικό στοιχείο της ζύμης, λείπει».

Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr