Μπλε Καναρίνι: Το γαστρομαγειρείο της Καλαμάτας

Πίσω από αυτό το μικρό μαγαζί στο κέντρο της πόλης δεν κρύβονται μόνο νόστιμα πιάτα αλλά και μια ολόκληρη farm to table φιλοσοφία.

Είναι ωραίο να συναντά κανείς νεαρούς ανθρώπους στις κουζίνες. Έχουν μεράκι, όρεξη, φρέσκες ιδέες, δημιουργικότητα και πάθος για αυτό που κάνουν. Σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται και ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Μπλε Καναρίνι στην Καλαμάτα. Eπέστρεψε στη γενέτειρά του, αφού όμως πρώτα ενηλικιώθηκε επαγγελματικά σε μεγάλες κουζίνες του εξωτερικού, και άνοιξε το γαστρομαγειρείο, όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος το εστιατόριό του. Ένα εστιατόριο που βασίζεται στην καλή πρώτη ύλη από τοπικούς παραγωγούς και παρουσιάζει μια πιο φρέσκια εκδοχή της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr