2 Μαζί: Ελληνικά πιάτα σε μοντέρνο στυλ με άρωμα από την τοπική ροδίτικη κουζίνα

Καινούργιο μενού από τον σεφ Μάριο Σλαύου στο πολύ εστιατόριο στην οδό Νίκης, στις παρυφές της Πλάκας

Στη διάρκεια της μακράς του ιστορίας, το εστιατόριο του σεφ και επιχειρηματία Ηλία Γώγου έχει βραβευτεί πολλές φορές και έχει περιληφθεί επί σειρά ετών στον Guide Michelin στα προτεινόμενα εστιατόρια της Αθήνας. Η ελληνική σύγχρονη κουζίνα με μικρές αναφορές στην τοπική ροδίτικη κουζίνα (ο Μάριος Σλαύος κατάγεται από τη Ρόδο) και εμφανή αγάπη στο παιχνίδι των αποδομήσεων είναι το πεδίο που επιλέγει ο σεφ να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. Προοπτική είναι να αλλάζει το μενού κάθε 6 μήνες στην αρχή και μετά ανά τρίμηνο, ώστε να ακολουθείται η εποχικότητα στα υλικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr