Μπατζίνα με κίτρινη κολοκύθα και φέτα

Μπατζίνα με κίτρινη κολοκύθα και φέτα

Ένας νόστιμος τρόπος αξιοποίησης της κολοκύθας που είναι επίσης και εξαιρετικό σνακ.

Μπατζίνα με κίτρινη κολοκύθα και φέτα
Διαδικασία
Βήμα 1
Κόβετε την κολοκύθα σε κομμάτια αφαιρώντας τους σπόρους, την τρίβετε στον τρίφτη και τη βάζετε σε σουρωτήρι πιέζοντάς την για να στραγγίξει από τα υγρά της. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170οC/αέρα.

Βήμα 2
Βάζετε την τριμμένη κολοκύθα σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τη φέτα, τα αβγά, το γάλα, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύετε με σπάτουλα μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης