Τα κίτρινα τυριά που θα πρωταγωνιστούν στα γιορτινά τραπέζια
Τα κίτρινα τυριά που θα πρωταγωνιστούν στα γιορτινά τραπέζια
Στα γιορτινά τραπέζια τα κίτρινα τυριά μας χαρίζουν γεύσεις που μπορούμε να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας.
Sponsored Content
Στα γιορτινά τραπέζια τα τυριά έχουν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο και μας χαρίζουν γεύσεις που μπορούμε να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Ειδικά τα κίτρινα τυριά αποτελούν την ιδανικότερη «πασπαρτού» περίπτωση με διπλό ρόλο. Είτε ως βασικό συστατικό και πασπάλισμα που αναβαθμίζει τις εορταστικές μαγειρικές, είτε ως αναπόσπαστο μέρος ενός εντυπωσιακού πλατό τυριών που θα γίνει το επίκεντρο του τραπεζιού μας.
Πώς να τα συνοδεύσουμε
Η παρουσίαση είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή. Ένας ξύλινος ή μαρμάρινος δίσκος σίγουρα θα αναδείξει τα κίτρινα τυριά μας. Προσθέσετε φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες ή μέλι για να δώσετε μεγαλύτερη ποικιλία στις γεύσεις και στα χρώματα. Μικρές φρυγανιές, κρακεράκια ή ακόμα και παραδοσιακά κριτσίνια συμπληρώνουν το σύνολο και δίνουν επιλογές σε όλους τους καλεσμένους. Μόνο θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να αφήσουμε τα τυριά σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα σερβίρουμε, ώστε να αναδειχθούν πλήρως τα αρώματα και οι γεύσεις τους.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Στα γιορτινά τραπέζια τα τυριά έχουν πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο και μας χαρίζουν γεύσεις που μπορούμε να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας. Ειδικά τα κίτρινα τυριά αποτελούν την ιδανικότερη «πασπαρτού» περίπτωση με διπλό ρόλο. Είτε ως βασικό συστατικό και πασπάλισμα που αναβαθμίζει τις εορταστικές μαγειρικές, είτε ως αναπόσπαστο μέρος ενός εντυπωσιακού πλατό τυριών που θα γίνει το επίκεντρο του τραπεζιού μας.
Πώς να τα συνοδεύσουμε
Η παρουσίαση είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή. Ένας ξύλινος ή μαρμάρινος δίσκος σίγουρα θα αναδείξει τα κίτρινα τυριά μας. Προσθέσετε φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς, μαρμελάδες ή μέλι για να δώσετε μεγαλύτερη ποικιλία στις γεύσεις και στα χρώματα. Μικρές φρυγανιές, κρακεράκια ή ακόμα και παραδοσιακά κριτσίνια συμπληρώνουν το σύνολο και δίνουν επιλογές σε όλους τους καλεσμένους. Μόνο θυμηθείτε ότι είναι σημαντικό να αφήσουμε τα τυριά σε θερμοκρασία δωματίου πριν τα σερβίρουμε, ώστε να αναδειχθούν πλήρως τα αρώματα και οι γεύσεις τους.
Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα