Editor’s choice: Κοτόπουλο με καπνιστό μπέικον για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Editor’s choice: Κοτόπουλο με καπνιστό μπέικον για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Το αγαπημένο μας πουλεριό γεμίζεται με μπέικον NIKAS πρωταγωνιστεί στο πρώτο τραπέζι της νέας χρονιάς

Editor’s choice: Κοτόπουλο με καπνιστό μπέικον για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
Sponsored Content

Το γεύμα της Πρωτοχρονιάς είναι το πιο επίσημο. Βάζουμε τα καλά μας, στρώνουμε τα ομορφότερα τραπέζια και προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα πιο εκλεκτά και νόστιμα φαγητά. Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με πλούσια γεύματα, συνδυάζοντας τα αγαπημένα μας υλικά με φαντασία και δημιουργικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιο δημοφιλείς συνδυασμοί στα γιορτινά εδέσματα, ιδιαίτερα στα κύρια πιάτα που πρωταγωνιστούν σε κάθε γεύμα, είναι αυτοί που θέλουν τα κρεατικά και τα πουλερικά να μαγειρεύονται και να ψήνονται μαζί με εκλεκτά αλλαντικά. Ειδικά το χοιρινό και η γαλοπούλα που έχουν την τιμητική τους γεμίζονται και τυλίγονται με μπέικον, συνοδεύονται με ρύζι, ξερά φρούτα, καρπούς και μυρωδικά, μαγειρεύονται με κρασί και ψήνονται με ρίζες και λαχανικά.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης