Κροκ μαντάμ με βασιλόπιτα τσουρέκι
24.12.2024
14:00
Η «κυρία» τραγανή, στην πιο γιορτινή εκδοχή της
Sponsored Content
Διαδικασία
Βήμα 1
Φρυγανίζουμε τις φέτες του τσουρεκιού στον φούρνο στους 180°C.
Βήμα 2
Σάλτσα μορνέ: Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο Lurpak και μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για λίγα λεπτά και μόλις αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε το γάλα, το λευκό πιπέρι, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η σάλτσα, περίπου για 10΄, αποσύρουμε και προσθέτουμε την Arla Mozzarella τριμμένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Διαδικασία
Βήμα 1
Φρυγανίζουμε τις φέτες του τσουρεκιού στον φούρνο στους 180°C.
Βήμα 2
Σάλτσα μορνέ: Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά το βούτυρο Lurpak και μόλις λιώσει προσθέτουμε το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς για λίγα λεπτά και μόλις αρχίζει να παίρνει χρώμα προσθέτουμε το γάλα, το λευκό πιπέρι, αλάτι και μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η σάλτσα, περίπου για 10΄, αποσύρουμε και προσθέτουμε την Arla Mozzarella τριμμένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr