Κρέπες με σάλτσα μπολονέζ, φέτα και πιπεριές
24.12.2024
16:00
Γεμίζουμε τις κλασικές και νόστιμες κρέπες με την αγαπημένη από τα παιδικά μας χρόνια μπολονέζ.
Sponsored Content
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Βήμα 2
Για την μπολονέζ: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο να κάψει καλά. Ρίχνετε τους δύο κιμάδες και σοτάρετε για αρκετή ώρα ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Αδειάζετε τον κιμά σε μπολ. Βάζετε πάλι το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι και σοτάρετε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Βήμα 2
Για την μπολονέζ: Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο να κάψει καλά. Ρίχνετε τους δύο κιμάδες και σοτάρετε για αρκετή ώρα ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσουν. Αδειάζετε τον κιμά σε μπολ. Βάζετε πάλι το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλερι και σοτάρετε για 4-5 λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσουν.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr