Γαλοπούλα γεμιστή με συκωτάκια, πράσινα μήλα, σταφίδες και μπέικον

Γαλοπούλα γεμιστή με συκωτάκια, πράσινα μήλα, σταφίδες και μπέικον

Η γαλοπούλα των Χριστουγέννων με πλούσια, πλουμιστή γέμιση που της δίνει το χαρακτήρα που αρμόζει στο τραπέζι της γιορτής

Γαλοπούλα γεμιστή με συκωτάκια, πράσινα μήλα, σταφίδες και μπέικον
Διαδικασία

Βήμα 1
Πλένετε τη γαλοπούλα και, αφού στύψετε τα λεμόνια, την περιχύνετε με το μισό χυμό και αρχίζετε να την τρίβετε με τις λεμονόκουπες. Την αλατοπιπερώνετε καλά μέσα κι έξω.

Βήμα 2
Ανακατεύετε τη μουστάρδα με το λιωμένο σκόρδο, το ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο ελαιόλαδο. Την αλείφετε παντού με αυτό το μίγμα και την αφήνετε στο ψυγείο σκεπασμένη για 3 ώρες.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης