Τάρτα κάστανο με μαύρο φραγκοστάφυλο και αχλάδι
25.12.2024
16:30
Λαχταριστή τάρτα όλο γλύκα για το τραπέζι μας που υπόσχεται να σας ενθουσιάσει!
Διαδικασία
Βήμα 1
Ζύμη: Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με το αλεύρι να αποκτήσει υφή σαν άμμο. Στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη και τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά και η ζύμη είναι έτοιμη. Ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολες και τοποθετούμε στο ψυγείο για 5΄. Μόλις την βγάλουμε από το ψυγείο, την κόβουμε και στρώνουμε 8-10 ατομικές ταρτιέριες διαμέτρου 10 εκ. Βάζουμε για 10΄ στην κατάψυξη. Τις βγάζουμε και ψήνουμε κατευθείαν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 30΄- 35΄ μέχρι η ζύμη να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Διαβάστε τη συνέχεια στης συνταγής στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Ζύμη: Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με το αλεύρι να αποκτήσει υφή σαν άμμο. Στη συνέχεια ρίχνουμε την άχνη και τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά και η ζύμη είναι έτοιμη. Ανοίγουμε τη ζύμη ανάμεσα σε 2 λαδόκολες και τοποθετούμε στο ψυγείο για 5΄. Μόλις την βγάλουμε από το ψυγείο, την κόβουμε και στρώνουμε 8-10 ατομικές ταρτιέριες διαμέτρου 10 εκ. Βάζουμε για 10΄ στην κατάψυξη. Τις βγάζουμε και ψήνουμε κατευθείαν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 30΄- 35΄ μέχρι η ζύμη να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Διαβάστε τη συνέχεια στης συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr