Ταλιατέλες με μπεσαμέλ γιαουρτιού και σολομό
Ταλιατέλες με μπεσαμέλ γιαουρτιού και σολομό
Φουλ θρεπτικό, αυτό το χορταστικό πιάτο με μπεσαμέλ ετοιμάζεται σε ελάχιστα λεπτά.
Sponsored Content
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ψήνουμε τον σολομό και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε ψάρι από το τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμυδάκι για 1 λεπτό. Αποσύρουμε από τη φωτιά, μαδάμε μέσα το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε καλά και ανακατεύουμε.
Βήμα 2
Για τη Μπεσαμέλ: Ετοιμάζουμε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής του κουτιού
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Διαδικασία
Βήμα 1
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ψήνουμε τον σολομό και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε ψάρι από το τηγάνι και σοτάρουμε το σκόρδο και το κρεμμυδάκι για 1 λεπτό. Αποσύρουμε από τη φωτιά, μαδάμε μέσα το ψάρι, αλατοπιπερώνουμε καλά και ανακατεύουμε.
Βήμα 2
Για τη Μπεσαμέλ: Ετοιμάζουμε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής του κουτιού
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα