Μπούτι αρνίσιο γεμιστό με βερίκοκα και μυρωδικά

Το αρνί είναι το παραδοσιακό, αγαπημένο φαγητό της κάθε γιορτής

Διαδικασία
Βήμα 1
Ανοίγουµε το µπούτι σε µια επιφάνεια εργασίας µε τη µεριά της πέτσας προς τα κάτω. Με ένα µαχαίρι χαράζουµε επιφανειακά το κρέας (όχι πολύ βαθιά). Το αλατοπιπερώνουµε και από τις δύο πλευρές και το βάζουµε σε µια µεγάλη πλαστική σακούλα ψυγείου µε φερµουάρ µαζί µε όλα τα υλικά της µαρινάδας, τα δύο ολόκληρα κλωνάρια δεντρολίβανο και 100 ml ελαιόλαδο. Ακουµπάµε το αρνί µέσα σε ένα µεγάλο µπολ µε το φερµουάρ της σακούλας προς τα πάνω και το αφήνουµε στο ψυγείο για 24 ώρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr