Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και μπεσαμέλ

Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και μπεσαμέλ

Το αγαπημένο λαχανικό του χειμώνα συνδυάζεται με Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σε μια εκδοχή γεμάτη γεύση και θρέψη

Μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και μπεσαμέλ
Διαδικασία
Βήμα 1
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το πράσο και τον άνηθο. Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το πράσο, τον άνηθο και το σπανάκι και τα σοτάρετε πάρα πολύ καλά μέχρι να μαλακώσουν.

Βήμα 2
Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, όπως αναγράφουν οι οδηγίες της συσκευασίας. Καθαρίζετε το κοτσάνι και τον φλοιό από τα μανιτάρια και έπειτα τα τοποθετείτε σε ένα πυρέξ.

Δείτε τα υλικά και όλα τα βήματα της συνταγής στο cantina.protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης