12 νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά που προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες

12 νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά που προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες

Τα νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες και μπορούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός γιορτινού καλέσματος

12 νέας γενιάς ελληνικά αλλαντικά που προσφέρουν ανεξάντλητες γευστικές εμπειρίες
1. Χοιρινό με βότανα
Ολόκληρο κομμάτι κρέας, ψημένο, με βότανα, χωρίς περιττό λίπος και γι’ αυτό λίγο στεγνό, με πολύ ήπια αρώματα. Από τον Κασάκη, κόβεται σε φέτες και συνοδεύεται με μουστάρδες, τσάτνεϊ και πικάντικες μαρμελάδες. Στα Καραμανλίδικα.

2. Μορταδέλα με φιστίκι
Από τη Metameat, μια μορταδέλα απίστευτα κρουστή, με τραγανά κομμάτια λίπους, γοητευτικά ζωικά αρώματα που υποστηρίζονται από το αλάτι, το μοναδικό υλικό που βοηθά στη συντήρησή της, χωρίς άλλα πρόσθετα. Τη βρήκαμε στο Τroianou wines & deli.

Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης