Παστιτσάδα Οσομπούκο

Παστιτσάδα Οσομπούκο

Με ιστορία που ξεκινά γύρω στον 6ο αιώνα, όταν οι Λομβαρδοί πολιορκούσαν τη Βερόνα, η παστιτσάδα έχει διανύσει μεγάλες αποστάσεις, χρονικές και πολιτισμικές

Παστιτσάδα Οσομπούκο
Διαδικασία

Βήμα 1
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο ελαιόλαδο - για περίπου 3΄ από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Τα βγάζουμε και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 3΄, ανακατεύοντας μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο, χωρίς να πάρει καθόλου χρώμα. Ρίχνουμε και τον πελτέ και ανακατεύουμε.

Δείτε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή