Παϊδάκια αρνίσια μαριναρισμένα με σκόρδο και λάιμ
19.06.2022
08:00
Tα αρνίσια παϊδάκια έχουν άλλη νοστιμιά όταν τα φτιάξεις στη σχάρα. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική του φούρνου.
Διαδικασία
Πλένετε και σκουπίζετε καλά τα παϊδάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το σκόρδο, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Βάζετε τα παϊδάκια στο μπολ και ανακατεύετε καλά με τα χέρια. Σκεπάζετε το μπολ με το καπάκι του ή με αλουμινόχαρτο και τα αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα αφήνετε για 1 ώρα μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Πλένετε και σκουπίζετε καλά τα παϊδάκια.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το σκόρδο, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Βάζετε τα παϊδάκια στο μπολ και ανακατεύετε καλά με τα χέρια. Σκεπάζετε το μπολ με το καπάκι του ή με αλουμινόχαρτο και τα αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα αφήνετε για 1 ώρα μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr