Η Κωτσόβολος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης ενώνοντας τις δυνάμεις του με τους καταναλωτές, με στόχο έναν Καλύτερο Κόσμο
Φρέσκα λαζάνια φούρνου
Φρέσκα λαζάνια φούρνου
Φτιάξτε διπλή μερίδα. Θα μας θυμηθείτε...
Διαδικασία
Βήμα 1
Ετοιμάζετε πρώτα τα λαζάνια: Βάζετε το αλεύρι σε καθαρή επιφάνεια, κάνετε στο κέντρο μια λακκούβα και ρίχνετε μέσα τα αβγά, το λάδι, το ψιλοκομμένο σχoινόπρασο και το αλάτι. Τα ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Συνεχίζετε με τα χέρια σπρώχνοντας το αλεύρι από τα πλάγια προς τα αβγά και ζυμώνετε συνεχώς μέχρι να έχετε μια ελαστική ζύμη. Αν η ζύμη κολλάει πολύ ρίχνετε ακόμα ελάχιστο αλεύρι. Αν είναι αρκετά σφιχτή, την μαλακώνετε, ρίχνοντας μερικές σταγόνες κρύο νερό.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Βήμα 1
Ετοιμάζετε πρώτα τα λαζάνια: Βάζετε το αλεύρι σε καθαρή επιφάνεια, κάνετε στο κέντρο μια λακκούβα και ρίχνετε μέσα τα αβγά, το λάδι, το ψιλοκομμένο σχoινόπρασο και το αλάτι. Τα ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Συνεχίζετε με τα χέρια σπρώχνοντας το αλεύρι από τα πλάγια προς τα αβγά και ζυμώνετε συνεχώς μέχρι να έχετε μια ελαστική ζύμη. Αν η ζύμη κολλάει πολύ ρίχνετε ακόμα ελάχιστο αλεύρι. Αν είναι αρκετά σφιχτή, την μαλακώνετε, ρίχνοντας μερικές σταγόνες κρύο νερό.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα