Ρεβίθια λεμονάτα με φινόκιο και μάραθο στη γάστρα

Ένα χορτοφαγικό φαγητό με απίστευτα αρώματα που θα λατρέψετε.

Διαδικασία

Βήμα 1
Μουσκεύετε αποβραδίς τα ρεβίθια σε άφθονο κρύο νερό. Την επόμενη ημέρα τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε καλά με κρύο νερό και τα βάζετε σε μια γάστρα.

Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr