Κι όμως, αν είχες δώσει την πρέπουσα σημασία στα σημάδια δεν θα την «πατούσες» ποτέ.
Υπάρχουν στιγμές που επισκεπτόμαστε εστιατόρια χωρίς πριν να έχουμε διαβάσει κριτικές ή να έχουμε πάρει συστάσεις από φίλους και σε αυτές τις περιπτώσεις, ανησυχούμε για το πόσο σωστή είναι η επιλογή μας. Ακόμη και τότε όμως, υπάρχουν σημάδια που αν τα προσέξουμε μπορούμε να γλιτώσουμε από την πιθανότητα να γευματίσουμε σε ένα κακό εστιατόριο.
1. Κανείς δεν σας υποδέχεται στην είσοδο
Γενικά δεν είναι καλό σημάδι να μην υπάρχει κάποιο μέλος του προσωπικού στην είσοδο του εστιατορίου για να υποδέχεται τους πελάτες, να ελέγχει τις κρατήσεις και να τους οδηγεί στο τραπέζι τους. Η απουσία κάποιου στην είσοδο μπορεί να σας προδιαθέσει ότι το σέρβις δεν είναι το δυνατό του χαρτί και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.