Πρωτεϊνούχο πόριτζ σοκολάτας με γκότζι μπέρις

Αυτό το πόριτζ είναι το ιδανικό ξεκίνημα για την ημέρα σας, ειδικά αν γυμνάζεστε και ακολουθείτε διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.


Βάζετε σε αντικολλητικό κατσαρολάκι όλα τα υλικά και ανακατεύετε πολύ καλά εκτός φωτιάς.

Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά, σε μέτρια θερμοκρασία και μαγειρεύετε για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς ή εώς ότου πήξει το πόριτζ και μαγειρευτεί το ασπράδι Προσέχετε να μην κολλήσει το μίγμα στον πάτο της κατσαρόλας.

Σερβίρετε αμέσως σε μπολ και πασπαλίζετε αν θέλετε με επιπλέον κουβερτούρα, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα.

Θα βρείτε τη συνταγή στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr