Μπιφτέκια γαλοπούλας με σάλτσα μανιταριών

Μπιφτέκια γαλοπούλας με σάλτσα μανιταριών

Ο MasterChef Λάμπρος Βακιάρος μαγειρεύει μπιφτέκια γαλοπούλας σε πλούσια κρεμώδη σάλτσα μανιταριών και γίνονται πεντανόστιμα!

Μπιφτέκια γαλοπούλας με σάλτσα μανιταριών
Για τα μπιφτέκια: Ζεσταίνετε σε ένα μικρό τηγάνι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο για 6-7 λεπτά.

Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι με το σκόρδο, τη φρυγανιά, το αβγό με τα ασπράδια χτυπημένα, το δυόσμο, το ξύσμα λεμονιού, τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι. Πολτοποιείτε στο μούλτι την πιπεριά με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και προσθέτετε στο μίγμα του κιμά. Ζυμώνετε πολύ καλά, καλύπτετε με μεμβράνη κουζίνας και αφήνετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Βρέχει… κεφτέδες! 23 επικές συνταγές που θα σε κάνουν να… παραμιλάς

Πλάθετε μπιφτέκια σε οβάλ σχήμα, 200γρ. το καθένα. Ζεσταίνετε ένα μεγάλο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία. Βάζετε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα μπιφτέκια μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα, για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια, τα βγάζετε από το τηγάνι και τα κρατάτε στην άκρη.

Διαβάστε όλη τη συνταγή και πολλές άλλες νόστιμες προτάσεις στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης