Δοκιμάστε τα αχλάδια με ένα διαφορετικό τρόπο και ετοιμάστε ένα επιδόρπιο υψηλού επιπέδου.
Περνάτε ολόκληρα τα καθαρισμένα αχλάδια από το χυμό του λεμονιού και στη συνέχεια τα ραντίζετε με τη μαύρη ζάχαρη. Σοτάρετε τα αχλάδια στο βούτυρο και σβήνετε με το κρασί. Χαμηλώνετε τη φωτιά και σιγοβράζετε για 15 λεπτά.
Δύο λεπτά πριν από το τέλος, ρίχνετε την κρέμα, ανακατεύετε προσεκτικά, προσθέτετε τη λουίζα, αλάτι και πιπέρι. Συνοδεύετε με τυρί ροκφόρ.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις δοσολογίες των υλικών στοOlivemagazine.gr
Το Red Bull Local Hero έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ο Red Bull αθλητής Γιώργος Νταβουτιάν, καλεί το BMX community σε μία μέρα γεμάτη δράση, αδρεναλίνη και απίστευτα tricks με experience partner το Vodafone CU.
Η εμβληματική ελληνική εταιρία ναυτιλίας MINOAN LINES κάνει «επανάσταση» στη ναυτιλία με μια σειρά πρωτοβουλιών και με το σύνθημα «Ταξιδεύουμε για το Περιβάλλον»