Gucci Osteria: Δείπνο υψηλής ραπτικής

Gucci Osteria: Δείπνο υψηλής ραπτικής

Ο βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin chef, Μάσιμο Μποτούρα, μιλάει για το γαστρονομικό πείραμα της «Gucci Osteria», που όπως φαίνεται πέτυχε αφού έχει ήδη κερδίσει ένα αστέρι.

Gucci Osteria: Δείπνο υψηλής ραπτικής

Δεν είναι τυχαίο που το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Στο τραπέζι του σεφ» του Netflix ξεκινά με τον πολυβραβευμένο Ιταλό σεφ Μάσιμο Μποτούρα – στην κατάταξη των πενήντα καλύτερων εστιατορίων του κόσμου το 2016 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος σεφ στον κόσμο.

Ο Μάσιμο Μποτούρα «οδηγεί» το νέο εστιατόριο της Φεράρι

Απηυδισμένος από τις γαστρονομικές συνήθειες των τουριστών που έρχονταν στη Φλωρεντία για να πιουν καπουτσίνο και να φάνε πίτσα, θέλησε να φέρει κάτι καινούριο -και σχετικά προσιτό- στην εστίαση, ανοίγοντας ένα εστιατόριο 30 θέσεων σε συνεργασία με τον παιδικό του φίλο Μάρκο Μπιτσάρι, διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου Gucci.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης