Μίνι κέικ με κιμά, σπανάκι και μανιτάρια
24.06.2020
02:00
Αλμυρά κεκάκια με κιμά, σπανάκι και μανιτάρια που μπορούν να ανοίξουν ένα τραπέζι, αλλά και να γίνουν το ιδανικό σνακ στην καθημερινότητά σας.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC, στον αέρα. Βάζετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Ρίχνετε τα μανιτάρια και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαραθούν τα μανιτάρια και να ροδίσουν λίγο τα κρεμμύδια.
Προσθέτετε το σπανάκι και σοτάρετε για λίγα λεπτά ακόμα μέχρι να μαραθεί. Τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνετε τα υλικά να κρυώσουν.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις δοσολογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Προσθέτετε το σπανάκι και σοτάρετε για λίγα λεπτά ακόμα μέχρι να μαραθεί. Τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνετε τα υλικά να κρυώσουν.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις δοσολογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr