Κέικ με μήλο και επικάλυψη καραμέλας
01.05.2020
16:00
Λαχταριστό κέικ μήλου με επικάλυψη καραμέλας, που μπορεί να γίνει το τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ ή το τσάι σας. Ιδανική πρόταση και για πρωινό τα Σαββατοκύριακα.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς στον αέρα. Στον κάδο του μίξερ προσθέτετε το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη και το μέλι και χτυπάτε για 3 – 5 λεπτά, μέχρι το μίγμα να αρχίσει να ασπρίζει. Εναλλακτικά μπορείτε να το κάνετε σε ένα μεγάλο μπολ με μίξερ χειρός.
Μηλόπιτα σαν κέικ με σάλτσα καραμέλας
Προσθέτετε ένα ένα τα αβγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν με το υπόλοιπο μίγμα. Παράλληλα, σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και την κανέλα. Χαμηλώνετε το μίξερ σε πολύ χαμηλή ταχύτητα και ενσωματώνετε με ένα μεγάλο κουτάλι το στερεό μίγμα στο υγρό.
Διαβάστε όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Μηλόπιτα σαν κέικ με σάλτσα καραμέλας
Προσθέτετε ένα ένα τα αβγά, μέχρι να ομογενοποιηθούν με το υπόλοιπο μίγμα. Παράλληλα, σε ένα μπολ κοσκινίζετε το αλεύρι μαζί με τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και την κανέλα. Χαμηλώνετε το μίξερ σε πολύ χαμηλή ταχύτητα και ενσωματώνετε με ένα μεγάλο κουτάλι το στερεό μίγμα στο υγρό.
Διαβάστε όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr