Ξιδάτο λουκάνικο Κρήτης με κρεμμύδια και ελιές

Ένας πολύ νόστιμος μεζές, με ξιδάτο λουκάνικο, για να συνοδεύσετε το κρασί σας.

Σε μια κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα λουκάνικα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο.

Κλασικό σπεντζοφάι με βολιώτικο λουκάνικο

Στο ίδιο σκεύος προσθέτετε τα κρεμμύδια και το θυμάρι, αλατίζοντας ελαφρά. Ανακατεύετε διαρκώς με μια σπάτουλα μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι και σβήνετε με τη Μαυροδάφνη.

Δείτε όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr