Αγγουράκια τουρσί

Ο καλύτερος τρόπος συντήρησης για τα λαχανικά είναι να τα φτιάξετε τουρσί. Εξαιρετικός μεζές!

Σε ένα μεγάλο μπολ ή σε μια λεκάνη βάζετε τα αγγουράκια και το αλάτι και τα αφήνετε κατά μέρος για 12-14 ώρες.

Ξεπλένετε τα αγγουράκια από το αλάτι και τα βάζετε σε μια λεκάνη με κρύο νερό και 2 κουταλιές από το ξίδι. Τα αφήνετε εκεί για 1 ώρα.

Χοιρινό μπούτι με σκόρδο στη λαδόκολλα και λαχανοσαλάτα με τουρσιά

Διαβάστε όλητη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr