Γιουβαρλάκια μπακαλιάρου σούπα

Τα κλασικά γιουβαρλάκια είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά όλων! Δοκιμάσετε την παραλλαγή με μπακαλιάρο και λαχανικά. Θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι!

Για τα γιουβαρλάκια: Στεγνώνετε καλά το φιλέτο μπακαλιάρου σε ένα σουρωτήρι, κατόπιν τον μαδάτε και τον πιέζετε ξανά με τα χέρια να βγουν τα υγρά του.

Σε ένα μπολ ρίχνετε τα κομματάκια του μπακαλιάρου και όλα τα υπόλοιπα υλικά για τα γιουβαρλάκια. Αν χρησιμοποιήσετε παστό μπακαλιάρο, πρέπει να προσέξετε πόσο αλάτι θα προσθέσετε.

Γιουβαρλάκια: 8 συνταγές, άλλες κλασικές και άλλες… πειραγμένες

Πλάθετε το μίγμα σε κεφτεδάκια όσο γίνεται ίδιου μεγέθους και τα τοποθετείτε στο ψυγείο.

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr