Σπανακόρυζο με ντομάτα και μυρωδικά
Σπανακόρυζο με ντομάτα και μυρωδικά
Αγαπημένο φαγητό του καθημερινού τραπεζιού, αυτό το σπανακόρυζο κερδίζει τις εντυπώσεις και με το ωραίο άρωμα του.
Σε μεγάλη κατσαρόλα και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το ξερό κρεμμύδι, το πράσο και το σκόρδο, για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτετε τον πελτέ, ανακατεύετε και σβήνετε με το κρασί.
Ρίχνετε σταδιακά το σπανάκι, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί πριν προσθέσετε επιπλέον ποσότητα. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα ντοματάκια κονκασέ, μισό άνηθο, το ρύζι, το ζωμό, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Δείτε όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ρίχνετε σταδιακά το σπανάκι, ανακατεύοντας μέχρι να μαραθεί πριν προσθέσετε επιπλέον ποσότητα. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα ντοματάκια κονκασέ, μισό άνηθο, το ρύζι, το ζωμό, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Δείτε όλη τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα