Τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι
14.05.2024
08:00
Η τηγανιά κοτόπουλου με μέλι και βαλσαμικό ξίδι είναι η ιδανική πρόταση για τις φιλικές μαζώξεις στο σπίτι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τους κύβους του κοτόπουλου, πασπαλίζετε με την πάπρικα, το πιπέρι καγιέν, το κάρι, το σκόρδο, το τζίντζερ και αλατοπιπερώνετε καλά. Ανακατεύετε καλά, καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο για 30 λεπτά να μαριναριστεί το κοτόπουλο.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και, μόλις κάψει καλά, σοτάρετε τους κύβους του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά και ομοιόμορφα.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και, μόλις κάψει καλά, σοτάρετε τους κύβους του κοτόπουλου από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά και ομοιόμορφα.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr