Σπάλα από γουρουνάκι στη γάστρα με πατάτες και κρεμμυδάκια
03.05.2020
12:00
Αυτή η συνταγή με τη σπάλα από γουρουνάκι στη γάστρα με πατάτες και κρεμμυδάκια θα κάνει τα Κυριακάτικα τραπέζια σας αξέχαστα.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα. Χαράζετε τη σπάλα σε 3 σημεία και σπρώχνετε μέσα από μία σκελίδα σκόρδου. Τοποθετείτε το κρέας στη γάστρα και γύρω-γύρω τοποθετείτε τις πατάτες.
Αλατοπιπερώνετε καλά τη σπάλα και τις πατάτες, τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τον χυμό των λεμονιών, ρίχνετε τις υπόλοιπες σκελίδες σκόρδου, τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, ανακατεύετε και κλείνετε τη γάστρα με καπάκι.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Αλατοπιπερώνετε καλά τη σπάλα και τις πατάτες, τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και τον χυμό των λεμονιών, ρίχνετε τις υπόλοιπες σκελίδες σκόρδου, τα κρεμμυδάκια, τα μυρωδικά, ανακατεύετε και κλείνετε τη γάστρα με καπάκι.
Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr