Το νέο βραβείο του Michelin τιμά τη βιώσιμη γαστρονομία

Το νέο βραβείο του Michelin τιμά τη βιώσιμη γαστρονομία

Ο διεθνής γαστρονομικός οδηγός, στο πλαίσιο ανανέωσης και προσαρμογής στα νέα γαστρονομικά δεδομένα, πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο βραβείο που αφορά τη βιώσιμη πρακτική που ακολουθείται από τα εστιατόρια.

Το νέο βραβείο του Michelin τιμά τη βιώσιμη γαστρονομία
Το βραβείο «Βιώσιμης Γαστρονομίας» έκανε το ντεμπούτο του στην ανακοίνωση του Οδηγού Michelin της Γαλλίας για το 2020, που ανακοινώθηκε στις 27 Ιανουαρίου, αναδεικνύοντας περισσότερα από 50 εστιατόρια που ακολουθούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. 

Το νέο σύμβολο είναι ένα πράσινο τριφύλλι και απονέμεται σε σεφ των οποίων τα εγχειρήματα έχουν διακριθεί με 1,2 ή τρία αστέρια, Bib Gourmand ή The Plate

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης