Αρνάκι φρικασέ με σταμναγκάθι

Αρνάκι φρικασέ με σταμναγκάθι

Το σταμναγκάθι ταιριάζει πολύ με το αρνί και παρέα δημιουργούν ένα υπέροχο φρικασέ.

netvolution-frikase-me-stamnagkathi
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε τις μερίδες του αρνιού, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν από όλες τις πλευρές. Τις βγάζετε από την κατσαρόλα και ρίχνετε στο ίδιο λάδι το τριμμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σοτάρετε για 2-3 λεπτά και ξαναβάζετε το κρέας στην κατσαρόλα.

Αρνάκι φρικασέ με μανιτάρια και μαρούλι


Ανακατεύετε, προσθέτετε 1,5 νεροπότηρο νερό και περιμένετε να πάρει βράση. Αφήνετε το κρέας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά περίπου.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης