Το σταμναγκάθι ταιριάζει πολύ με το αρνί και παρέα δημιουργούν ένα υπέροχο φρικασέ.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε τις μερίδες του αρνιού, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν από όλες τις πλευρές. Τις βγάζετε από την κατσαρόλα και ρίχνετε στο ίδιο λάδι το τριμμένο κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Σοτάρετε για 2-3 λεπτά και ξαναβάζετε το κρέας στην κατσαρόλα.
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town