Η μικρή πινελιά που θα απογειώσει τα γλυκά φούρνου

Όταν σκεφτόμαστε γλυκά φούρνου, όπως κέικ, muffins, μπισκότα και πίτες, πέρα από τη γλυκιά γεύση τους λαχταράμε να έχουν και τραγανή κρούστα. Βέβαια, αυτόν δεν είναι πάντα εύκολο να γίνει.

Υπάρχει ένα υλικό, που δεν περιλαμβάνεται στις περισσότερες συνταγές, ωστόσο αν το προσθέσετε στα γλυκά σας λίγο πριν τα βάλετε στο φούρνο, τότε θα τους χαρίσει μία τέλεια τραγανή και ελαφρώς καραμελωμένη επιφάνεια.

Είναι ιδανικό για να πασπαλίσετε με αυτό κέικ, πίτες και μπισκότα, ώστε να αποκτήσουν μία ωραία και τραγανή κρούστα κατά το ψήσιμο. Στα συν και η ωραία γεύση καραμέλας που θα δώσει στο γλυκό σας. 

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr