Γαλατόπιτα με άρωμα πορτοκάλι

Γαλατόπιτα με άρωμα πορτοκάλι

Αυτή η γαλατόπιτα σε κερδίζει απόν την πρώτη μπουκιά, ενώ σκορπίζει άρωμα πορτοκαλιού σε όλο το σπίτι.

netvolution-galatopita
Για τη βάση: Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα αδειάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τη σκόνη αμυγδάλου και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε να βραχούν καλά. Βουτυρώνετε καλά μια ψηλή φόρμα με σούστα και στρώνετε στη βάση της αντικολλητικό χαρτί. Αδειάζετε το μίγμα των μπισκότων και το στρώνετε με ένα κουτάλι.

Για τη γέμιση: Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το γάλα, χωρίς να το αφήσετε να πάρει βράση. Σε ένα μπολ ρίχνετε δύο φλιτζάνια (400ml) από το ζεστό γάλα της κατσαρόλας (χωρίς να την απομακρύνετε από τη φωτιά) και προσθέτετε το αλεύρι και το κορνφλάουρ.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης