Αυτή η γαλατόπιτα σε κερδίζει απόν την πρώτη μπουκιά, ενώ σκορπίζει άρωμα πορτοκαλιού σε όλο το σπίτι.
Για τη βάση: Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα αδειάζετε σε ένα μπολ. Προσθέτετε τη σκόνη αμυγδάλου και το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε να βραχούν καλά. Βουτυρώνετε καλά μια ψηλή φόρμα με σούστα και στρώνετε στη βάση της αντικολλητικό χαρτί. Αδειάζετε το μίγμα των μπισκότων και το στρώνετε με ένα κουτάλι.
Για τη γέμιση: Σε μια μέτρια κατσαρόλα ζεσταίνετε το γάλα, χωρίς να το αφήσετε να πάρει βράση. Σε ένα μπολ ρίχνετε δύο φλιτζάνια (400ml) από το ζεστό γάλα της κατσαρόλας (χωρίς να την απομακρύνετε από τη φωτιά) και προσθέτετε το αλεύρι και το κορνφλάουρ.