Φτιάχνουμε τις τέλειες ψητές πατάτες

Είτε τις φτιάξετε στο γκριλ του φούρνου είτε στα κάρβουνα, συνοδεύουν ιδανικά κρέατα, πουλερικά αλλά και ψητά ψάρια ενώ είναι εκλεκτός μεζές για κρασί ή τσίπουρο.

Ανεξάρτητα από το πώς θα τις φτιάξετε, σκέτες -καυτές πάντα- με αρωματικό βούτυρο πασπαλισμένες με ελάχιστη φρέσκια ρίγανη ή με ποικιλία από γεμίσεις, σάς έχουμε μερικά μυστικά για να τις απολαύσετε στην καλύτερη εκδοχή τους. Δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε την τέλεια πατάτα, θυμηθείτε μόνο ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες
Είναι αυτονόητο όμως οφείλουμε να το επισημάνουμε. Όταν πρόκειται να καταναλώσετε λαχανικά όπως οι πατάτες χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους, φροντίζετε να τα πλύνετε πάρα πολύ καλά. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν τυχόν υπολείμματα από χώμα κ.λ.π. Και στη συνέχεια σκουπίστε τις καλά.

Διαβάστε περισσσόιτερα στο Olivemagazine.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr