Το τέλειο κολατσιό δεν προϋποθέτει τίποτα παραπάνω από αγνά υλικά, φρέσκες ιδέες, όρεξη για δημιουργικότητα, πάθος για φαντασία και δύο μικρά-μικρά χεράκια…
Όπως επισημαίνουν οι διατροφολόγοι, το κολατσιό που παίρνει ένα παιδί στο σχολείο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλαμβάνεται ίδιο και απαράλλαχτο σε καθημερινή βάση, γιατί κάποια στιγμή απλά θα το βαρεθεί και δεν θα το ξανα αγγίξει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Το καλύτερο λοιπόν που μπορείτε να κάνετε είναι να φτιάξετε μία λίστα εβδομαδιαίου κολατσιού με πολλές εναλλαγές την οποία θα κολλήσετε παρέα να το παιδί επάνω στο ψυγείο.
Πολύ σημαντικό είναι επίσης, η προετοιμασία του κολατσιού να γίνεται μαζί με το παιδί, διότι η όλη διαδικασία κάνει τα μικρά παιδιά να αισθάνονται ιδιαίτερα οικεία απέναντι σε τροφές που ίσως και να μην δοκίμαζαν ποτέ. Το δικό μας ψυγείο έχει ένα μεγάλο χαρτί με μεγάλες της “κυρίες ημέρες” της εβδομάδας που κάποιες από αυτές έχουν γλυκιά κι άλλες αρμυρή γεύση.
Μία σπουδαία διάκριση που το κατατάσσει στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε παγκόσμια κλίμακα απέσπασε το Nana Princess των Nana Hotels του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη καθώς βραβεύτηκε από το TripAdvisor ως μία «Best of the Best» επιλογή.
Πάρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Σέριφο, Σίφνο; Όπου και όσο μακριά και αν ταξιδεύεις αυτό το καλοκαίρι, υπάρχει ένας απίστευτα πιο γρήγορος, πιο άνετος και πιο συναρπαστικός τρόπος για τα προσεγγίσεις.