Κοπανάκια στο τηγάνι με φινόκιο, ούζο, δεντρολίβανο και ντοματίνια
Νόστιμο και εύκολο φαγητό με κοτόπουλο, για το καθημερινό τραπέζι, που κερδίζει τις εντυπώσεις με το άρωμα του.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε καλά το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κοπανάκια μαζί με το δεντρολίβανο μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.
Προσθέτετε στο τηγάνι το φινόκιο, τα ντοματίνια και σοτάρετε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι να μαραθούν λίγο. Σβήνετε με το ούζο και το αφήνετε να εξατμιστεί.
Αλατίζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε μισό ποτήρι νερό και σκεπάζετε με καπάκι. Σιγομαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλοκαι να μείνει με το λάδι του. Εναλλακτικά, μεταφέρετε το φαγητό σε ταψάκι και το περνάτε από ζεστό φούρνο για 15 λεπτά.
Στο τέλος, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού, αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση και σερβίρετε μαζί με πιλάφι ή τηγανητές πατάτες.
Όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να παραμείνουμε ενυδατωμένοι και ασφαλείς όταν οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες – Η σημασία της ποιότητας του νερού.
Η δεύτερη κατά σειρά δράση του φετινού προγράμματος (2024) πραγματοποιήθηκε μεταξύ 21 και 24 Ιουνίου στη Σαντορίνη, συγκεντρώνοντας από ακτές και βυθούς το διόλου ευκαταφρόνητο μέγεθος των 306,5 κιλών απορριμμάτων.
Το στρατηγικό πλάνο της Coca-Cola Τρία Έψιλον βασίζεται στον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό, και στοχεύει στη βιωσιμότητα και την ενίσχυση της κοινωνίας.