Μια εναλλακτική τηγανιά με πράσο, στήθος κοτόπουλου και μπέικον, που η γεύση της μένει αξέχαστη.
Σε ένα βαθύ, αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το πράσο, το κρεμμύδι και λίγο ελαιόλαδο. Σοτάρετε να μαλακώσουν και να ροδίσουν λίγο. Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα σε πιάτο. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτετε τα κομμάτια του κοτόπουλου, την πιπεριά και το μπέικον. Μόλις ροδίσουν, ρίχνετε το σκόρδο, βάζετε ξανά το πράσο και το κρεμμύδι και, αφού ανακατέψετε για λίγο, σβήνετε με το κρασί.
Αφήνετε το φαγητό να βράσει μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Αποσύρετε από τη φωτιά και σερβίρετε την τηγάνια ζεστή συνοδεύοντας με πράσινη σαλάτα ή άλλη γαρνιτούρα της επιλογής σας.
Το Manko Athens, η πολυαναμενόμενη νέα άφιξη του Οne&Only που έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταμορφώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχει ήδη γίνει talk of the town