Η Τόνια Σωτηροπούλου φτιάχνει τα πιο νόστιμα vegan μπιφτέκια με γλυκοπατάτες

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και κρατάει ζωντανή την επαφή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ  μοιράζεται μαζί τους τις πιο νόστιμες συνταγές για vegan.

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό μας έχουν αναγκάσει όλους μας να μείνουμε σπίτι προσπαθώντας να βρούμε κάτι δημιουργικό να κάνουμε. Στο πλαίσιο αυτό η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και κρατάει ζωντανή την επαφή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ μοιράζεται μαζί τους τις πιο νόστιμες συνταγές για vegan.

Αρχικά, ξέρουμε πως η Τόνια Σωτηροπούλου είναι vegan εδώ και πολλά χρόνια και οι διάφορες συνταγές, που φτιάχνει είναι πάντα βασισμένες σε αυτήν τη φιλοσοφία. Πρόσφατα με μία ανάρτησή της μας έδειξε ένα ξεχωριστό vegan γεύμα με συνοδευτικά το μπρόκολο και το χούμους και, ως κυρίως είχε vegan μπιφτέκια με γλυκοπατάτες και ντομάτα. Η αλήθεια είναι πως στο γεύμα της φαίνεται πολύ γευστικό και καλοψημένο. Μάλιστα, η γλυκοπατάτα και η ντομάτα λιώνουν στην κυριολεξία. Εάν θες και εσύ να δεις vegan συνταγές, σου έχουμε πολλές, εδώ.

Δες και το γεύμα της Τόνιας στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr