Νόστιμη και χορταστική πατατοσαλάτα που χρωστάει την ωραία γεύση της στο λαδολέμονο μαϊντανού.
Για το λαδολέμονο μαϊντανού: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζετε αρκετό νερό να βράσει. Αλατίζετε και ρίχνετε τα φύλλα του μαϊντανού. Βράζετε για 20 δευτερόλεπτα. Τα σουρώνετε και τα ρίχνετε σε μπολ με κρύο νερό. Σουρώνετε ξανά και τα πολτοποιείτε στο μούλτι. Προσθέτετε το ελαιόλαδο και χτυπάμε για 1-2 λεπτά επιπλέον.
Αδειάζετε το ελαιόλαδο με τα φύλλα μαϊντανού σε ένα ψιλό σουρωτήρι που έχετε στερεώσει σε ένα φλιτζάνι. Με την πίσω πλευρά ενός κουταλιού πιέζετε τα φυλλαράκια για να βγει καθαρό το αρωματισμένο ελαιόλαδο. Πετάτε τα πολτοποιημένα φύλλα. Ρίχνετε στο φλιτζάνι με το αρωματισμένο ελαιόλαδο τον χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα και χτυπάτε με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό και τις πατάτεςκαι τις αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τις στραγγίζετε, τις αφήνετε για λίγα λεπτά να κρυώσουν ώστε να μπορείτε να τις δουλέψετε και τις ξεφλουδίζετε. Τις κόβετε σε μέτριους κύβους και τις ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ.
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Με το CHAMPION JET 2 της SEAJETS μπορείς να επισκεφτείς διαδοχικά Σέριφο, Σίφνο και Μήλο πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχεις μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.
Ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είχε πολλά εμπόδια, όμως τέσσερις σπουδαίοι αθλητές με την bwin στο πλευρό τους θα είναι εκεί να απολαύσουν το ταξίδι. Καλή επιτυχία Άννα, Δώρα, Απόστολε, Ελίνα!