Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε! «100% Ανοιξιάτικα Γλυκά»
08.04.2020
19:53
Έρχεται η Κυριακή και φέρνει την άνοιξη για τα καλά στην κουζίνα μας!
100% ΑΝΟΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
200 σελίδες, 100 μοναδικές συνταγές από τους καλύτερους σεφ, μάγειρες και συνεργάτες μας, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στα γλυκά της Άνοιξης που διεκδικούν και κερδίζουν τον τίτλο των πιο ευωδιαστών, των πιο θελκτικών της χρονιάς! Φτιαγµένα µε φρέσκο γάλα και τυριά, τα πιο µυρωδάτα χάρη στα ελληνικά βότανα και χόρτα, µε φρούτα ζουµερά και ζωηρόχρωµα, στολίζουν τραπέζια οικογενειακά, γιορτινά και καθηµερινά!
ΓΛΥΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΤΥΡΕΝΙΑ
Εµείς τα λέµε µελιτίνια, λυχναράκια, χλουρόπιτες, γιαουρτόπιτες, µελόπιτες και γαλατόπιτες. Βασικό υλικό για όλα, φρέσκα τυριά και γάλα, ανοιξιάτικα, τα πιο πλούσια, τα πιο νόστιµα!
ΤΑΡΤΕΣ & ΦΡΟΥΤΟΓΛΥΚΑ
Οι τάρτες την άνοιξη γίνονται πιο χρωµατιστές και αρωµατικές από ποτέ. Μαζί, κέικ και «τούρτες» µε βάση από παντεσπάνι, που δοξάζουν τους ζουµερούς καρπούς στα καλύτερά τους.
ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Και όχι µόνο, γιατί εδώ χωράνε και κρέπες, φλογέρες, πιτάκια και όλα τα φρουτένια ανοιξιάτικα γλυκά που δεν έχουν δική τους κατηγορία! Με βασικά υλικά την έµπνευση, το αλεύρι και τα φρούτα, φρέσκα, σε µαρµελάδα ή σε γλυκό κουταλιού, ετοιµάζουµε γλυκά γεµάτα αρώµατα και γεύση εποχής!
ΔΡΟΣΕΡΑ & ΠΑΓΩΜΕΝΑ
200 σελίδες, 100 μοναδικές συνταγές από τους καλύτερους σεφ, μάγειρες και συνεργάτες μας, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στα γλυκά της Άνοιξης που διεκδικούν και κερδίζουν τον τίτλο των πιο ευωδιαστών, των πιο θελκτικών της χρονιάς! Φτιαγµένα µε φρέσκο γάλα και τυριά, τα πιο µυρωδάτα χάρη στα ελληνικά βότανα και χόρτα, µε φρούτα ζουµερά και ζωηρόχρωµα, στολίζουν τραπέζια οικογενειακά, γιορτινά και καθηµερινά!
ΓΛΥΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΤΥΡΕΝΙΑ
Εµείς τα λέµε µελιτίνια, λυχναράκια, χλουρόπιτες, γιαουρτόπιτες, µελόπιτες και γαλατόπιτες. Βασικό υλικό για όλα, φρέσκα τυριά και γάλα, ανοιξιάτικα, τα πιο πλούσια, τα πιο νόστιµα!
ΤΑΡΤΕΣ & ΦΡΟΥΤΟΓΛΥΚΑ
Οι τάρτες την άνοιξη γίνονται πιο χρωµατιστές και αρωµατικές από ποτέ. Μαζί, κέικ και «τούρτες» µε βάση από παντεσπάνι, που δοξάζουν τους ζουµερούς καρπούς στα καλύτερά τους.
ΠΑΣΤΑ ΦΛΟΡΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Και όχι µόνο, γιατί εδώ χωράνε και κρέπες, φλογέρες, πιτάκια και όλα τα φρουτένια ανοιξιάτικα γλυκά που δεν έχουν δική τους κατηγορία! Με βασικά υλικά την έµπνευση, το αλεύρι και τα φρούτα, φρέσκα, σε µαρµελάδα ή σε γλυκό κουταλιού, ετοιµάζουµε γλυκά γεµάτα αρώµατα και γεύση εποχής!
ΔΡΟΣΕΡΑ & ΠΑΓΩΜΕΝΑ
Φτιάχνουµε γλυκά ψυγείου µε φράουλες, κεράσια και βερίκοκα και ετοιµάζουµε την κατάψυξή µας να υποδεχτεί τα πρώτα παγωτά, τις γρανίτες και τα σορµπέ, φρουτένια και ακαταµάχητα, καθώς οι θερµοκρασίες ανεβαίνουν!
ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ & ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
Φτιάχνουµε µαρµελάδες και γλυκά του κουταλιού και κρατάµε την Άνοιξη κλεισµένη σε βαζάκια, που περιµένουν να ανοίξουν για να ξεχυθούν τα αρώµατά τους!
Γιατί τα δικά µας γλυκά, µε τα καλύτερα και πιο αγαπηµένα προϊόντα της ελληνικής γης, είναι τα αγαπηµένα µας!
“100% ΑΝΟΞΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ”!
Μια συλλεκτική, ξεχωριστή έκδοση, απαραίτητη σε κάθε σπίτι.
Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr