Τα καλιτσούνια του Πάσχα

Η σπουδαιότητα ορισμένων πραγμάτων βρίσκεται σε συνάρτηση με τη σπάνια επανάληψή τους.

Τα καλιτσούνια του Πάσχα
Ακόμα και σήμερα που τα διηγούμαι, πλημμυρίζω από συγκίνηση. Γιατί, αγαπητοί μου, πιστέψτε με, δεν έχετε φάει ποτέ στη ζωή σας πιο μυρωδάτο και πιο νόστιμο καλιτσούνι από το το χανιώτικο, μαλακερό καλιτσούνι του Πάσχα.

Η σπουδαιότητα ορισμένων πραγμάτων βρίσκεται σε συνάρτηση με τη σπάνια επανάληψή τους. Τα χανιώτικα μαλακερά καλιτσούνια του Πάσχα τα τρώγαμε στο σπίτι μας μόνο μετά την Ανάσταση και ανήμερα το Πάσχα. Και έχουν σημαδέψει την παιδική μου μνήμη ως ένα από τα πιο νόστιμα πράγματα που έχω δοκιμάσει, γεγονός που σίγουρα οφείλεται, πέρα από την αδιαμφισβήτητη μεγάλη νοστιμιά τους, ακριβώς σε αυτόν τον περιορισμό: μία φορά τον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης